La FSMCV llança la seua tenda online: tots els seus discos i partitures a un sol clic

COMPARTIR:

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana posa a un sol clic de distància bona part del seu patrimoni més valuós: els discos i les partitures que ha publicat fins hui amb els segells FSMCV Prouccions i FSMCV Edicions.

Este nou espai s’allotja en la web de la Federació i es pot accedir-hi a través de la pestanya situada en el marge superior dret de la pàgina d’inici. 

D’una sola ullada, els aficionats trobaran, per exemple, la col·lecció de discos gravats per la Jove Banda Simfònica de la FSMCV en format físic des de la creació de la unitat fins als volums d’A què sona la nostra terra?, llançats este 2023.

Així mateix, es trobaran amb una extraordinària sèrie de partitures editades per a banda simfònica, per a orquestra simfònica o com a obra pedagògica. Les partitures podran adquirir-se tant en format físic com en digital.

El servei compta amb enviaments a tothom, encara que també ofereix la possibilitat de recollir les comandes en la seu de la FSMCV, l’Alqueria Julià-Casa de la Música, situada al carrer de la Democràcia de València, sense despeses d’enviament.

ALTRES NOTÍCIES