La Banda Juvenil de L’Artística Manisense estrena ‘Les Nits de Moscou’ en el seu Concert de Falles

COMPARTIR:

La Banda Juvenil de L’Artística Manisense, dirigida per la batuta de Jesús M. Jareño González, estrenarà el pròxim diumenge 10 de març en el seu Concert de Falles l’obra Les Nits de Moscou, de Jaume Felip. El concert tindrà lloc a les 12:00 a l’Auditori Germanies de Manises i en ell es donarà a conéixer esta obra, nascuda arran de la guerra d’Ucraïna, que tracta de posar en valor la cultura del poble rus i el seu impuls de lluita enfront dels seus propis líders. Al llarg d’esta peça el públic es veurà transportat per un recorregut al llarg de diversos paisatges de la Rússia contemporània, com les llums d’una tranquil·la nit a Moscou, l’ambient burgés d’una festa en el Palau d’Hivern de Sant Petersburg o la cara més oriental, rural i pagana del país. 

A part d’esta emotiva obra, la banda juvenil ens oferirà també la reestrena del pasdoble Festa Fallera, d’Esteban Esteve Jorge, i A Lenda da Maruixanga, de Felipe Vicente Manresa. Finalment, el programa es completarà amb un arranjament per a banda de la banda sonora de The Avengers d’Alan Silvestri, Paradise d’Óscar Navarro i Ross Roy de Jacob de Haan. 

Les entrades per al Concert de Falles són gratuïtes i es poden arreplegar al llarg d’esta setmana en l’oficina de L’artística Manisense, en el passeig Guillermo de Osma, en el seu horari d’atenció habitual.

Mostrando Foto-banda-juvenil.jpg

ALTRES NOTÍCIES