Comença el X Concurs Internacional de Composició SBALZ 2024

COMPARTIR:

Comença la desena edició del Concurs Internacional de Composició SBALZ, l’objectiu de la qual és promoure la creació de música original per a quintet de metalls. Organitzat pel Festival Spanish Brass Alzira, l’Ajuntament d’Alzira i el quintet de metalls Spanish Brass, este concurs busca incrementar el repertori de metalls i donar-li el reconeixement que mereix dins de la música de cambra. 

La temàtica d’enguany és Micro Obertura, la qual cosa vol dir que les obres presentades pels concursants, que pot ser una o diverses per persona sempre que estes siguen inèdites, han d’ajustar-se a una peça en xicotet format amb la qual obrir un concert. Això implica menys de dos minuts de duració i, a més, estar adaptades per a quintet de metalls (dos trompetes, una trompa, un trombó i una tuba). 

El termini per a participar finalitzarà el 15 de maig. Les inscripcions han de realitzar-se a través de la pàgina web seguint les instruccions que en esta s’indiquen. 

Els guanyadors s’anunciaran a través de la web de SBALZ i el Facebook de Spanish Brass. El concurs comptarà amb dos premis econòmics, per a la primera persona guanyadora este serà de 750 euros i a més la seua obra serà editada dins de la Col·lecció de Spanish Brass, per a la segona, el premi serà de 300 euros. 

A través d’esta iniciativa internacional, Spanish Brass i l’Ajuntament d’Alzira busquen fomentar la creativitat i sensibilitat dels compositors al voltant del món.

Per a més informació sobre el concurs consulta les bases legals.

ALTRES NOTÍCIES