La Coordinadora convoca la 2a edició del Concurs de Composició de Pasdoble per a Dones Compositores

COMPARTIR:

Després de l’èxit de la primera edició celebrada en 2023 i que va guanyar la compositora valenciana Àngela Gómez amb el pasdoble L’alqueria del riu ebri, la Coordinadora de Societats Musicals de València ha publicat les bases de la segona edició d’este Concurs de Composició de Pasdoble per a Dones Compositores, amb l’objectiu de continuar visibilitzant el treball de les dones en l’àmbit de la composició de música per a banda.

El Concurs compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i forma part del projecte d’igualtat que la Coordinadora està desenvolupant en 2024 sota el lema «Juntes sonem millor» i que inclou també un cicle de concerts a càrrec de formacions musicals integrades per dones que es desenvoluparà durant els pròxims mesos.

El termini per a presentar els originals s’obrirà el pròxim 1 de març i conclourà l’1 de juliol. Finalitzat este període, un jurat tècnic paritari serà l’encarregat de determinar la peça guanyadora i atorgar l’únic premi establit, que té una quantia de 1.500 euros.

Mostrando Captura de pantalla 2024-02-29 a las 14.08.27.png

La Coordinadora a més, es compromet a facilitar les partitures del pasdoble a les 26 societats musicals que formen part de l’entitat per a contribuir a la seua difusió així com a totes aquelles bandes que així ho sol·liciten.

Les bases del Concurs i els detalls de la convocatòria es poden consultar en la web de la Coordinadora.

Mostrando Captura de pantalla 2024-02-29 a las 14.09.31.png

ALTRES NOTÍCIES