Buñol posa a la venda les entrades per al concert ‘Mano a mano’

COMPARTIR:

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Buñol i les dos entitats musicals buñolenses, el Centre Instructiu Musical “La Armónica” i la Sociedad Musical “La Artística”, han posat ja a la venda les entrades per a l’extraordinari concert “Mano a mano” que tots dos formacions musicals oferiran a l’auditori a l’aire lliure del Passeig de Sant Lluís el pròxim 20 d’agost a partir de les 22:30 hores.
Les entrades poden ja reservar-se fins a les 14,00 hores del dia 18 d’agost escrivint als següents correus electrònics: sociedad@laartistica.org o sociedad@cimlaarmonica.es. A més, s’ha establit un horari durant diversos dies per a poder realitzar la compra físicament de les entrades. Concretament, els dies 9, 11, 16 i 18 d’agost es podran adquirir a la Sala El Mercat de la localitat en horari de 19,00 a 21,00 hores.
Dos anys després que haguera de suspendre’s a conseqüència de la pandèmia de covid-19, el famós i esperat concerte “Mano a mano” de Buñol tornarà en la seua 47 edició amb nous protagonistes, com són els directors de tots dos bandes simfòniques: Saül Gómez al capdavant de “El Litro” i Mario Ortuño de “Los Feos”; directors que per primera vegada s’enfrontaran al repte de dirigir un dels concerts de bandes de música amb major renom no sols a nivell nacional sinó també internacional. Una cita que es desenvolupa en un dels marcs més extraordinaris com és l’auditori a l’aire lliure del Passeig de Sant Lluís de Buñol, un bellíssim i espectacular espai excavat en la pedra toba buñolense que ofereix una acústica sensacional.
La banda simfònica de la SM “La Artística”, sota el suggeridor epígraf “Llega el verano”, obrirà enguany el concert amb un repertori compost per Divertimento, d’Oliver Waespi; l’espectacular suite Els trois notes du Japan, de Toshio Mashima; i pel monumental primer moviment de la Symphony núm. 3, de Gustav Mahler, amb transcripció de Cristian García González. Mentre que el CIM “La Armónica” iniciarà la seua participació en la segona part del “Mano a mano” 2022 amb el deliciós pasdoble en honor al 75 aniversari de la festa de l’entitat, Pas al Litre, de Roque Baños; continuarà amb la transcripció per a banda de Roberto Forés del poema simfònic Festes romanes, de Ottorino Respighi; i finalitzarà la seua actuació amb l’estrena de la Lightfall, Simfonia número IIII, de Stephen Melillo.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES