Agost celebra el VI Certamen de Música Festera

COMPARTIR:

Este dissabte dia 16 de Juliol tindrà lloc a Agost el VI Certamen de Música Festera. Serà a les 20 hores a l’Auditori Municipal. Es tracta d’un certamen jove, que enguany compleix sis anys, organitzat per l’Ajuntament d’Agost juntament amb les dos societats musicals de la localitat: el Centre Artístic Musical Verge de la Pau, la Societat Filharmònica Unió Musical i la Unió de Festejos de Sant Pere Apóstol.

Les bandes que concursen en el certamen són: La Societat Musical Lira Castellonera, la Banda Artístic Cultural de Montaverner i la Societat Musical La Lira de Monforte del Cid.

Totes les bandes interpretaran una obra obligada: la Marxa Cristiana Sethtzar el Blanch de Vicent Coleto, guanyador ex aequo de l’II Concurs de Composició Música Festera d’Agost.

A més, la Societat Musical Lira Castellonera, dirigida per Beatriz Fernández Aucejo, interpretarà el pasdoble “Com les pròpies roses” de Valentín Ruiz Gómez, el pasdoble presentació: “Yakka” de José Rafael Vilaplana i la marxa mora “Músic i llanero” de Rafael Mullor Grau.

Per la seua part la Banda Artística Cultural de Montaverner, dirigida per Toni Úbeda Soler, interpretarà el pasdoble “Montaverner” de Rubén Parejo Codina, el pasdoble presentació “Ombres i llums” de Santiago Cinqué Serna i la marxa mora “Almunastir” de Ramón García i Soler.

La Societat Musical la Lira de Monforte per la seua banda, dirigida per Enrique Montesinos Parra, interpretarà el pasdoble “Laura 1994” de Ramon García i Soler, el pasdoble “Celeste Començar el dia” de Josep Vicent Egea Insa i la marxa mora “L’ambaixador” de Amado Blanquer. Per a concloure l’acte, actuarà el Centre Artistico Cultural Verge de la Pau d’Agost, dirigit per José Vicente Algado que tocarà el pasdoble “Capità Just” d’Enrique Alborch.

ALTRES NOTÍCIES