La XXIII Trobada de Bandes del Alto Palancia plena Segorbe de músics

COMPARTIR:

La gran cita musical que es va viure dissabte passat a Segorbe acollia la primera celebració anual de l’Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i la XXIII Trobada de bandes de l’Alt Palància.

Totes les societats que conformen la comarca van participar en la trobada amb més de 450 músics que inundaven els carrers de la ciutat.

Mari Pepa Colomina Gomis, Presidenta de la Societat Musical de Segorbe i Presidenta Comarcal de la FSMCV del Alto Palancia agraeix a la FSMCV i a totes les entitats que han participat, com Diputació de Castelló i Ajuntament de Segorbe, entre altres, el seu suport, i valora l’ambient d’aquest dia: “La nostra comarca té molt bon ambient, molt cohesionat i treballem molt ben junts. Després de la pandèmia hi ha hagut canvis en les juntes directives de les societats comarcals, però ha entrat gent nova, joves i amb ganes i això es nota a l’hora d’organitzar aquesta trobada. Tot això assegura el futur musical de la comarca que és molt important perquè és un territori d’interior i despoblat. Vaig gaudir moltíssim, va ser molt festiu, feia molt de temps que no teníem tant de músic al carrer.”

L’acte començava a les 17.45 h. en la plaça de Agua Limpia amb la cercavila de la banda de la Societat Musical de Segorbe, que acompanyava a les nombroses autoritats assistents.

Les bandes de Caudiel, Castellnovo, Navajas i Jérica interpretaven els seus pasdobles des de la plaça de les Fondes; les d’Almedíjar, Viver, Teresa, Soneja i Sot de Ferrer, des de la plaça de la Cova Santa; i les de Geldo, Bejís, Altura i Azuébar, ho feien des de la plaça General Giménez Salas.

Després de les cercaviles, les diferents bandes amb les autoritats es reunien en la Glorieta Botànic Pau on, es va realitzar la imposició de corbatins i el lliurament de detalls als participants.

El punt final a la trobada el posava el Cor de la Capella Musical de la S.I. Catedral Basílica de Segorbe i la Banda de la Societat Musical de Segorbe, que interpretaven l’Himne de Segorbe i l’Himne Regional de la Comunitat Valenciana, dirigits Daniel Gómez Asensio.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES