La FSMCV celebra la seua Assemblea General a Segorbe

COMPARTIR:

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) celebrava el passat dissabte 28 a Segorbe, la seua primera Assemblea General Ordinària de 2022. L’acte es va realitzar de manera presencial, per primera vegada des de l’inici de la pandèmia, a l’Auditori Municipal “Salvador Seguí” de Segorbe.

La jornada, que va comptar amb la presència de la Diputada de Cultura de la Diputació de Castelló, Ruth Sanz, i l’Alcaldessa de Segorbe, Mari Carmen Climent, va reunir representants de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per a fer balanç de l’exercici anterior i tractar el futur de l’entitat.

D’esta manera, la sessió va anatr abordant els diferents punts de l’ordre del dia, entre els quals cal destacar l’aprovació, amb un 87,7% dels vots favorables, del balanç de situació, compte de pèrdues i guanys i execució del pressupost de l’exercici 2021, així com de la memòria d’activitats i informe de gestió de la junta directiva, que va ser recolzat amb un 90,3% de vots favorables.

Durant l’Assemblea, la presidenta de la FSMCV, Daniela González, acompanyada per l’equip de govern de l’entitat, es va dirigir als assistents per a reconéixer el treball i l’esforç realitzat per les societats musicals, especialment en aquests moments de crisi derivada de la pandèmia i la capacitat d’adaptació demostrada pel col·lectiu.

Al llarg de la jornada també va haver moments per a reconéixer la trajectòria i l’antiguitat d’aquelles societats musicals que han complit enguany aniversaris rellevants de més de 50 anys d’existència. En concret, es va homenatjar el Centre Artístic Musical de Bétera i a la Agrupació Artístic Musical de Tavernes Blanques pels seus 50 anys; a la Va unir Artística Musical d’Ontinyent pels seus 75 anys; a la Societat Musical Nova Artística d’Anna, la Va unir Musical “la Primitiva” de Castell de Castells i la Societat Musical “La Llosa de Ranes” pel seu primer segle d’història; a l’Ateneu Musical de Cullera per complir 125 anys; la Societat Musical La Paz de Sant Joan d’Alacant pels seus 150 anys; la Va unir Musical de Alaquás per 175 anys; i, finalment, a l’Associació Músic Cultural Eldense Santa Cecilia per unir-se al grup de societats musicals amb dos segles d’història.

Ja a la vesprada, com a colofó final de l’Assemblea General de FSMCV, Segorbe acollia una altra gran cita musical, la XXIII Trobada de Bandes de Música de l’Alt Palància. L’esdeveniment, amb la participació de les 14 societats musicals de la comarca, reunia més de 450 músics durant la vesprada del dissabte en esta localitat.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES