Més de 200 alumnes participen en la XIV Trobada de Bandes Juvenils de la Plana Alta

COMPARTIR:

13 societats musicals amb més de 200 alumnes i les seues respectives escoles de música es donaven cita dissabte passat a Les Coves de Vinromà (Castelló) per a celebrar la XIV Trobada de Bandes Juvenils de la Plana Alta.

Després de dos anys sense poder realitzar-se (amb motiu de la pandèmia) la jornada cultural ha sigut tot un èxit on els joves músics han compartit un dia d’activitats musicals amb cercaviles i concert final inclòs. La societat musical organitzadora d’enguany ha sigut la “Unió Musical Covarxina”, de Les Coves de Vinromà, que ha comptat amb el patrocini del seu Ajuntament.

Segons Martín Llorens, president Comarcal de la Plana Alta “El dissabte 21 de maig va ser el dia citat perquè els alumnes de les escoles de música de les societats musicals de la comarca de la Plana Alta es retrobaren en la seua XIV Trobada d’Escoles de música. Després de dos anys, directius i alumnat van gaudir d’una fantàstica jornada plena d’activitats musicals on van afermar les seues relacions d’amistat i cooperació mitjançant la música com a fil conductor. Esta combinació va aconseguir que la jornada organitzada per la Unió Musical Covarxina de les Coves de Vinromà fora realment un èxit”

Les societats participants han sigut: Associació Musical Castalia de Castelló, Escola de Música Ramón Sala de Borriol, Unió Musical Santa Cecilia de Benicàssim, Unió Musical La Pobla Tornesa, A.C Amics de la Música de Sant Joan de Moró, Unió Musical Santa Cecilia de Cabanes, Unió Musical Torreblanca, Associació Musical Vall d’Albense, Associació Cultural La Roca de Vilafamés, A.C Unió Musical del Grau, Unió Musical San José de Calasanz de Castelló, Societat Musical Santa Cecilia de Vilanova d’Alcolea i la Unió Musical Covarxina.

Esta activitat forma part de la Campanya d’Activitats Comarcals de 2022 de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

13 societats musicals amb més de 200 alumnes i les seues respectives escoles de música es donaven cita dissabte passat a Les Coves de Vinromà (Castelló) per a celebrar la XIV Trobada de Bandes Juvenils de la Plana Alta.

ALTRES NOTÍCIES