L’Agrupació Musical Ontinyent celebra el concert Excel·lent Música de Banda 2022

COMPARTIR:

El darrer dissabte 21 de maig l’Agrupació Musical Ontinyent va celebrar el concert de musica de banda ‘Excel·lent’ per el qual la Diputació de València aporta unes ajudes a les societats musicals de tota la Comunitat Valenciana.

El concert es va celebrar a la plaça Sant Domingo d’Ontinyent enfront de la comparsa Mossarabs. Aquest concert va ser molt  especial ja que fou el primer dirigit pel nou director de l’Agrupació, Álvaro Gómez Gómez.

L’Agrupació Musical Ontinyent va començar el concert, presentat per Ximo Gil, amb el pasdoble Gloria Ramírez del mestre Rafael Talens Pelló, compositor i pedagog valencià, natural de Cullera, seguit, es van transportar fins terres de la comarca de La Ribera, concretament a Sueca, d’on era el compositor, musicòleg i pianista José Serrano Simeón, autor de la ‘Canción del Olvido’, la segona obra que es va interpretar; en tercer lloc van gaudir de ‘L’Entrà de la Murta’, obra del compositor valencià Salvador Giner Vidal, i per últim, van interpretar “Cançons de  Mare”, del mateix Rafael Talens Pelló.

Sens dubte va ser un concert ple d’emocions, de sentiment i d’esforç per part de tota la banda, fent-se notori en la interpretació de la mateixa.

L’Agrupació Musical Ontinyent dona les gràcies a tots els que van acudir, com sempre, per escoltar i recolzar les activitats i ha convidat a tots a les noves activitats que s’apropen dins de l’Estiu Musical que organitzen cada any.

L'Agrupació Musical Ontinyent celebra el concert Excel·lent Musica de Banda 2022

ALTRES NOTÍCIES