Un any de música per a celebrar el centenari de la S. M. de la Llosa de Ranes

COMPARTIR:

Este dissabte es va poder gaudir a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes la quarta jornada de concerts interpretats per les bandes de La Costera que se celebra dins del 36 Festival de bandes de La Costera.

L’esdeveniment, que arrancava a principis de mes i es prolongarà fins a octubre, està dividit en 10 jornades, en les quals participaran les 18 societats musicals que conformen la comarca: A.M. Canalense, U.M. “Santa Cecilia” de Barxeta, S. M. Sellent, S.M. “La Primitiva Setabense” Xàtiva, S.U.M. L’Alcudia de Crespins, U.M. “San Diego” Lloc Nou d’en Fenollet, U.M. Llanera de Ranes, S. M. La Lira Fontiguerense. La Font de la Figuera, S. M. de Novetlà, U.M. de Rotglà i Corberà, U.M. Montesa, U.M. Valladina de Vallada, S. M. “La Constància” de Moixent, Unió Protectora Musical de Vallada, S.A.M. “La Nova” de Xàtiva, C.I.U.M. Genovese del Genovés, U.M. “Santa Cecilia” de Canals i S.M. de la Llosa de Ranes.

Este és el format de celebració del festival que ha triat la Societat Musical de la Llosa de Ranes, que és l’amfitriona d’enguany i que vol, d’aquesta manera, commemorar el seu centenari: un any de música per a celebrar 100 anys de formació.

Segons José Manuel Pérez, president comarcal de La Costera “este nou format de celebració es va aprovar en reunió de la Junta Directiva i està resultant fenomenal. A més, cal agrair a tots els col·laboradors l’acolliment que està tenint el festival, des de l’Ajuntament, els participants i fins als amfitrions”

Les societats participants dissabte passat van ser la S.U.M. L’Alcudia de Crespins i la U.M. “San Diego” Lloc Nou d’en Fenollet.

El pròxim cap de setmana continuarà el festival amb les actuacions de la U.M. Llanera de Ranes i la S. M. La Lira Fontiguerense. La Font de la Figuera, a les 19.00 hores.

Totes les jornades del festival es poden gaudir en directe en streaming a través del Canal de YouTube BANDES LA COSTERA FSMCV. Punxar ací.

https://www.youtube.com/watch?v=FpwOM8uSa7Q

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES