Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana

COMPARTIR:

El pròxim 28 de maig se celebrarà a Segorbe l’Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV)

L’acte, que tindrà lloc a l’Auditori Municipal Salvador Seguí, a més de ser el primer a celebrar-se enguany també és el primer que es realitza de manera presencial després de la pandèmia. Així es reuniran representants de les 550 societats musicals federades que faran balanç i abordaran el futur de l’entitat i el col·lectiu.
Els portaveus de les Societats Musicals podran demostrar la força vertebradora del moviment, que és present en el 95% dels territoris valencians de més de 500 habitants.

En el transcurs de l’esdeveniment es tractaran assumptes d’especial interés per a l’entitat i el col·lectiu, entre els quals cal destacar l’habitual informe de gestió i l’actuació de la Junta Directiva corresponent a 2021, o el balanç de situació, compte de pèrdues i guanys i execució del pressupost de l’exercici anterior.
Altres actes previstos per a la jornada serà el reconeixement de la trajectòria i l’antiguitat de les societats musicals que han complit enguany aniversaris rellevants de més de 25 anys d’existència. Dins del moviment, prop del 30% de les societats musicals tenen més de 100 anys d’història, algunes arribant a sobrepassar els 200 anys. Trajectòries amb petjada cultural en la història valenciana.

La XXIII Trobada de Bandes de Música de l’Alt Palància serà el colofó final de l’Assemblea General de FSMCV a Segorbe.

Este esdeveniment, que comptarà amb la participació de les 14 societats musicals de la comarca, reunirà més de 450 músics en la vesprada del dissabte 28 de maig, a les 17.30 hores, en la Glorieta Botànic Pau. Les bandes eixiran des de tres ubicacions diferents i recorreran diferents carrers del nucli urbà de Segorbe fins a confluir en la plaça de l’Aigua Neta i la Glorieta, on finalitzarà la desfilada, un dels esdeveniments més esperats, ja que comptarà amb la participació de la totalitat de les societats musicals.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES