L’XI Concert de la Vendimia i el Vi a Requena reunirà tres grans veus líriques

COMPARTIR:

El pròxim 23 d’agost, el Pati d’Armes del Castell de Requena serà l’escenari de l’XI Concert de la Verema i el Vi, un esdeveniment que s’ha consolidat com una referència cultural a la regió.

Organitzat per l’Orquestra Filharmònica Fundació Ciutat de Requena i patrocinat per la Fundació Ciutat de Requena i Celler Sierra Nord, este concert comptarà amb la participació de les reconegudes sopranos Ainhoa Arteta i Montserrat Martí Caballé, així com del baríton Luis Santana, sota la direcció de Francisco Melero. 

L’esdeveniment, part de la Fira i Festa de la Verema de Requena, promet ser una nit inoblidable per als amants de la música. El programa titulat Dos dives i un baríton oferirà una selecció de fragments d’algunes de les òperes i sarsueles més estimades, interpretades per veus de renom internacional. 

Arteta i Martí Caballé, que han actuat en els principals auditoris del món, uniran les seues veus amb la de Santana, qui ha delectat al públic en teatres i sales de concerts per tota Europa. Ací no sols se celebrarà la música clàssica, sinó que també destacarà el talent vocal i l’emoció que estes obres mestres poden evocar en el públic.

El president de l’Orquestra Filharmònica Fundació Ciutat de Requena, va expressar el seu entusiasme per l’esdeveniment: ‘Comptar amb artistes de la talla d’Ainhoa Arteta, Montserrat Martí Caballé i Luis Santana és un honor per a la nostra ciutat i la nostra orquestra. Este concert és una magnífica iniciativa per a posar en valor l’excel·lència del projecte musical que desenrotllem des de 2006’. Per part seua, Francisco Melero, director de l’orquestra, va afirmar: ‘El concert serà una oportunitat única per a gaudir de grans veus a Requena, un recital per a guardar en la memòria per sempre’. 

El concert compta amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Requena i altres entitats. Les entrades estan disponibles de forma anticipada en orquestarequena.com i al carrer Norberto Piñango núm. 17 baix de Requena. 

Este esdeveniment es presenta no sols com una oportunitat per a gaudir d’un espectacle de qualitat, sinó també com un moment per a celebrar la cultura i les tradicions locals en un entorn històric únic. La música, el vi i el patrimoni s’entrellacen en este concert, fent de Requena un destí ineludible per als amants de la lírica i la cultura.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES