Concurs de Composició Musical per a les Festes de Moros i Cristians: 75 Aniversari de la Comparsa Pirates de Mutxamel

COMPARTIR:

La Comparsa Pirates de Mutxamel ha llançat una convocatòria especial amb motiu de la celebració del seu 75 aniversari. Per a commemorar esta ocasió històrica, s’ha organitzat un concurs de composició de música festera en la modalitat de Marxa Cristiana, un estil tradicionalment associat a les festes de Moros i Cristians.


El concurs compta amb atractius premis que reconeixen la creativitat i el talent en la composició musical. El primer premi estarà dotat amb 2.000 euros. A més, s’atorgaran dos accèssits, amb una dotació de 250 euros cadascun. Les composicions guanyadores es donaran a conéixer en un concert especial a càrrec de la Societat Musical Lira Relleuense, on s’interpretaran les obres finalistes.


Els interessats tenen fins al 15 de gener de 2025 per a presentar les seues obres, que hauran de ser originals i inèdites. Les composicions han de capturar l’essència de la comparsa, transmetent alegria, vitalitat i força, i ser aptes per a desfilar en les festes. Els participants poden presentar tantes composicions com desitgen, seguint les especificacions detallades en les bases del concurs.


Les obres s’han d’entregar a la Casa de la Cultura de l’Ajuntament de Mutxamel, juntament amb una plica que continga les dades del concursant i una declaració jurada d’originalitat.


Este concurs representa una oportunitat única per als compositors de contribuir a la rica tradició de les festes de Moros i Cristians, i per a la Comparsa Pirates de Mutxamel de celebrar el seu llegat musical.


Procés de Selecció
Un jurat tècnic, designat per la Comissió del 75 Aniversari, seleccionarà fins a tres obres finalistes. Estes peces seran interpretades en un concert especial, la data i el lloc del qual es confirmaran pròximament. En cas que no es presenten almenys tres obres, el concurs serà declarat nul.


El jurat es reserva el dret de declarar desert el primer premi si considera que cap composició complix amb els estàndards esperats. En tal cas, s’atorgaran accèssits a les obres finalistes.

Per a més informació i consultes:
Correu electrònic: 75aniversariopiratesmutxamel@gmail.com

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES