Beatriz Fernández lidera l’Espectacle ‘La Vie Fantastique’ a París

COMPARTIR:

La directora valenciana enlluerna en la Philharmonie de París en un esdeveniment previ als Jocs Olímpics.

El passat 23 de juny, la directora valenciana Beatriz Fernández va dirigir amb èxit a la Démos Philharmonie de París en l’espectacle ‘La Vie Fantastique’. Esta iniciativa social, pedagògica i artística, desenvolupada en el marc de l’Olimpíada Cultural, va tindre lloc en la prestigiosa Philharmonie de París i va reunir 200 joves músics i 40 ballarins per a celebrar els valors comuns a l’esport i la cultura.

Beatriz Fernández, coneguda per la seua recent direcció de l’Orquestra de Còrdova i l’Orquestra Nacional d’Espanya, va encapçalar este ambiciós projecte en la capital francesa i en ell, va destacar el poder transformador de la música i la importància de promoure valors com l’excel·lència, inclusió, diversitat i universalisme. 

Des de 2010, Démos ha treballat per a democratitzar la cultura a França, quasi 50 orquestres i més de 11,000 xiquets d’entorns desfavorits han aprés a tocar un instrument gràcies a això. L’espectacle ‘La Vie Fantastique’ va ser una mostra clara de l’impacte positiu que les arts poden tindre en la societat, especialment en contextos d’inclusió i diversitat. 

Sota la batuta de Beatriz Fernández, la sinergia entre els músics i els ballarins va donar lloc a una actuació memorable, plena d’energia i passió, que va suposar una experiència inoblidable per als assistents.

La directora va ser elogiada per la seua capacitat per a guiar als joves artistes i per la seua habilitat per a fusionar diferents disciplines en una actuació coherent i poderosa.

L’esdeveniment va ser una fita en l’Olimpíada Cultural, combinant música i dansa en una celebració de la creativitat. La Philharmonie de París es va omplir d’aplaudiments i ovacions al final de l’espectacle, reconeixent el talent i l’esforç de tots els participants.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES