El compositor Òscar Navarro ha compost ‘l’OBERTURA REI FELIP VI’ amb motiu del X aniversari de la seua proclamació

COMPARTIR:

El guardonat compositor alacantí Òscar Navarro, ha compost l'”OBERTURA REI FELIP VI” per petició de la Unitat Musical de la Guàrdia Reial, una obra per a banda simfònica dedicada a Ses Majestats els Reis don Felip i donya Letícia, en commemoració del desé aniversari de la seua proclamació. L’obra ha estat estrenada per la Unitat Musical de la Guàrdia Reial este dimecres 19 de juny al Palau Reial (Porta del Príncep).

L'”OBERTURA REI FELIP VI” és el resultat d’un encàrrec especial de la Guàrdia Reial al compositor Óscar Navarro, el talent del qual ha estat àmpliament reconegut en l’àmbit nacional i internacional, amb destacats premis i èxits en la seua carrera com a compositor, incloent-hi una nominació als Premis Goya o el prestigiós premi “Hollywood Music in Media Awards” de Los Angeles, entre molts altres guardons.

La música d’Óscar Navarro ha ressonat en emblemàtics escenaris arreu del món, des del Carnegie Hall de Nova York i el Teatre La Scala de Milà, fins al Walt Disney Hall de Los Angeles o l’Auditori Nacional d’Espanya i el Teatre Reial, establint la seua posició com un dels compositors més destacats de la seua generació.

Durant la pròxima temporada 2024/2025, l'”OBERTURA REI FELIP VI” serà interpretada per la Unitat Musical de la Guàrdia Reial d’Espanya en diversos punts de la nació. Esta formació és la més representativa de les Forces Armades, i el seu repertori abasta un ampli ventall que va des de la música purament castrense fins a les partitures del més alt nivell. L’estrena d’esta nova obra ha estat a càrrec d’esta unitat musical sota la direcció del coronel Fernando Lizana Lozano.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES