Activitats Comarcals 2024: IV Trobada Joves Músics a Cofrentes

COMPARTIR:

La Vall d’Ayora-Cofrentes es va omplir de música i talent el passat 8 de juny amb la celebració de la IV Trobada de Joves Músics.

Este esdeveniment va reunir els alumnes de les escoles pertanyents a les Societats Musicals de la comarca. Va tindre lloc en la localitat de Zarra, on la Societat Musical Santa Ana de Zarra va actuar com a amfitriona i seu.

Van participar en total set de les huit societats musicals de la comarca: Ateneu Musical de Cortes de Pallás, SM Ayorense, La Filharmònica de Jarafuel, Entitat Maestro Serrano de Cofrentes, Sant Blas de Teresa de Cofrentes, Santa Ana de Zarra i Unió Musical Jalance.

La trobada va comptar amb la destacada presència de Joan Bocanegra, president provincial de la FSMCV, Elvira Piera Teixidor, presidenta comarcal, regidors de diverses poblacions, presidents de les diferents societats musicals i Raúl Martínez Martínez, alcalde de Zarra, qui va ser present al llarg de tota la duració de l’esdeveniment.

Malgrat una tempesta que va complicar les activitats de la vesprada, els participants van aconseguir realitzar una cercavila pel poble fins que la pluja va tornar amb més força, obligant-los a refugiar-se a la Casa de la Cultura. Allí, Iván Martínez Martínez, president de la SM Santa Ana de Zarra, al costat de la presidenta comarcal i l’alcalde de Zarra, van agrair l’assistència i van tancar l’esdeveniment amb la interpretació de dos pasdobles i un berenar.

Malgrat les dificultats, tots els alumnes van gaudir d’un dia ple de música i companyonia. Els més xicotets, que encara no toquen instruments, van participar portant pancartes en suport a la música. D’esta manera, la trobada no sols va enfortir els llaços entre les diferents escoles, sinó que també va promoure l’amor per la música en tota la comarca.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES