Les SSMM de Camp de Morvedre Van celebrar una Jornada de Naturalesa i Música a Gilet

COMPARTIR:

Dissabte passat 8 de juny, 13 Societats Musicals de la FSMCV, comarca Camp de Morvedre, van dur a terme una exitosa jornada en l’àrea recreativa Sant Esperit de Gilet, combinant naturalesa i música en una celebració que va unir a músics i estudiants.

Aprofitant la proximitat del Dia Mundial del Medi Ambient, celebrat el 5 de juny, la jornada va tindre com a finalitat fomentar alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible proposats per l’ONU. L’esdeveniment va reunir alumnes i músics que van gaudir d’una sèrie d’activitats en un entorn natural.

El dia va començar amb un esmorzar popular patrocinat per l’Ajuntament de Gilet, durant el qual es van repartir obsequis als participants gràcies al patrocini de les mancomunitats de Les Valls i La Baronia. La jornada va continuar amb una masterclass de percussió corporal i una Batucada impartida pel professor David Messeguer Royo, que va animar i va ensenyar als assistents diferents tècniques de percussió.

Posteriorment, els participants van gaudir d’un passeig per la Serra Calderona, amb la col·laboració de l’associació Calderona Viva, que va brindar informació sobre la història i les característiques del paratge. La visita va concloure amb un recorregut guiat pel Monestir de Sant Esperit, inclosa la seua valuosa biblioteca, cortesia del prior Fernando Hueso.

Esta trobada no sols va permetre als assistents gaudir de la música i la naturalesa, sinó que també va reforçar el compromís de les SSMM amb la sostenibilitat i la conservació del medi ambient. L’activitat va ser tot un èxit, deixant un impacte positiu en tots els participants i enfortint els llaços entre les diferents societats musicals de la comarca.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES