Beatriz Fernández debuta al capdavant de l’ONE en un Auditori Nacional de Música ple

COMPARTIR:

Beatriz Fernández Aucejo va dirigir diumenge passat l’Orquestra Nacional d’Espanya en un Auditori Nacional de Música de Madrid ple. En el seu debut, va abordar un programa amb les obres Concert per a piano i orquestra número 1 de Serguei Prokófiev, juntament amb el pianista madrileny Leo de María com a solista, i la Simfonia número 3 de Johannes Brahms.

Mostrando 01 Beatriz Fernandez. © OCNE. Rafa Martin 8499.jpeg

La directora, que arribava a este concert després d’haver guanyat el tercer premi i el Prio ARTE en l’última edició del Concurs de Direcció Internacional La Mestra celebrat a París, ha subratllat la seua satisfacció i agraïment per «el calorós acolliment i resposta del públic, així com la dels músics de l’orquestra davant un exigent programa». 

Pròximament, amb motiu del Dia Internacional de la Dona (7 de març) Beatriz Fernández, nascuda a Paiporta l’any 1983, es posarà al capdavant de l’Orquestra de València en el Palau de la Música en un concert de la temporada d’abonament.

Així mateix, entre els compromisos de la directora en esta temporada cal destacar els que realitzarà amb l’Orquestra de Còrdova, l’Orquestra Simfònica del Vallés, la Gürzenich Orchester de Colònia i la Deutsches Symphonie-Orchester Berlin. També desenvoluparà altres col·laboracions i projectes en països com Alemanya, Mèxic, França, Corea del Sud o els EUA. Tot això després d’haver realitzat ja uns altres al costat de la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Paris Mozart Orchestra, l’Orquestra Filharmònica de Gran Canària i l’Orquestra Filharmònica de Màlaga.

Mostrando 01 Beatriz Fernandez Aucejo 8426 © May Zircus.jpg

ALTRES NOTÍCIES