L’Ateneo Musical tanca el Cicle de Concerts d’Hivern 2023-24 amb la Banda Simfònica

COMPARTIR:

La Banda Simfònica de la Societat Ateneu Musical de Cullera va interpretar el passat 18 de febrer a l’Auditori Municipal l’últim dels seus sis concerts durant el Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera 2023-24. 

Per a esta ocasió, l’agrupació dirigida per Andrea Gasperin va oferir un concert titulat Espanya: un país, mil músiques. Per a la seua obertura la Banda va interpretar Nacho Duato, un pasdoble de Juan Andrés Aguilar que va ser precedit per la reproducció d’un vídeo del mateix Nacho Duato en el qual este saludava a tots els presents i agraïa tant al compositor com a l’Ateneu la interpretació del pasdoble que porta el seu nom.

Seguidament, la Banda va tocar FlamenK per a dos saxos de Erneso Aurignac, en esta peça Dani Molina i Marta Romero van destacar com els saxos solistes. A més, van interpretar també Espanya, de Emanuel Chabrier i Torre de la Reina, de José Salvador González. Sent esta última una obra obligatòria en el LXXVI Certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Cullera 2024. 

Per a finalitzar el concert, la Banda Simfònica ha interpretat l‘Himne de la Comunitat Valenciana, de José Serrano, fent honor a la nostra terra.

Amb este concert, la Societat Ateneu Musical de Cullera ha finalitzat la seua participació un any més en el Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera.

Mostrando _MG_0259.JPG

ALTRES NOTÍCIES