La Banda Simfònica d’Algemesí celebra el Concert del Soci amb sarsueles, pasdobles i música mexicana

COMPARTIR:

Un homenatge al Soci. Això és el que pretén la Banda Simfònica d’Algemesí amb el Concert del Soci, que enguany celebra la seua segona edició. Un espectacle en agraïment a la tasca totalment desinteressada dels socis d’esta Societat.

En esta ocasió, el concert compta amb la participació de l’algemesinenca Cristina Llorens Esteve, timbal-percussió solista de l’Orquestra de Còrdova que interpretarà junt amb la Banda Simfònica d’Algemesí la Mexican Suite del compositor Kai Stensgaard i la Conga del Fuego Nuevo, composició del mexicà Arturo Marquez. Completaran el concert una sel·lecció de sarsueles com El tambor de Granaderos, La Revoltosa o La leyenda del beso, així com els pasdobles Vito, Enrique Ponce i Olé, Manuel Benitez el cordobés, especialment triats per a l’ocasió pel director Alberto Ferrer.

Cada Soci de la SMA podrà recollir una invitació gratuïta per al concert a la Secretaria de la Societat Musical en horari de 17h a 20h. Les entrades per al públic general tenen un preu de 3€ i també podran ser adquirides a la Secretaria de la SMA i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre Municipal.

ALTRES NOTÍCIES