Pau Valls Ureña es converteix en la primera dona presidenta de la Unió Musical d’Albaida l’Aranya

COMPARTIR:

El diumenge dia 4 de febrer de 2024 a l’Assemblea Ordinària de la Unió Musical d’Albaida, l’Aranya, es va renovar la Junta Directiva composta amb un 60% de dones i un 40% d’homes.

Paul Valls Ureña es va convertir en la primera dona presidenta en la història de l’agrupació. L’acompanya un equip de gent jove que es va comprometre a treballar perquè l’Aranya siga un referent al moviment bandístic de la Comunitat Valenciana, dins de la Federació de Societat Musicals (FSMCV).

Entre els compromisos de la nova junta, continuarà aplicant la Llei del Voluntariat com a la millor manera de consolidar la relació voluntària del músic amb la seua Societat Musical, donant-li seguretat i protecció, dins de la llei, al mateix. També es continuarà potenciant l’Escola d’Educands de l’Aranya.

«Som un equip de gent jove que li donarà aire fresc a l’Aranya amb moltes ganes de treballar», apunta Valls Ureña. La nova Junta amb majoria de dones ha estat elegida amb el 95,50% dels vots de l’Assemblea i un 4,50% de vots en blanc.

Mostrando 2024-FOTO ASSEMBLEA 2024.jpg

ALTRES NOTÍCIES