La Primitiva Setabense convoca el I Concurs Nacional de composició orquestral per a dones compositores

COMPARTIR:

La Primitiva Setabense convoca el I Concurs Nacional de composició orquestral per a dones compositores, que té com a finalitat fomentar, enfortir i impulsar la creació compositiva en l’àmbit d’orquestra en dones escriptores de música.

La competició està oberta a compositores espanyoles i/o residents a Espanya de totes les edats, admetent-se una sola composició per a orquestra de corda per participant.

Les obres hauran d’ajustar-se a la sonoritat d’una plantilla instrumental purament de corda (sense vent ni percussió) i comptant amb les veus de violí I, violí II, viola, violoncel i contrabaix. Com a màxim per a 30 intèrprets, la dificultat ha de ser mitjana perquè l’orquestra que la interpretarà no és professional.

Les obres concursants seran inèdites íntegrament i en totes les seues parts, no havent sigut mai publicades, interpretades en públic, difoses en qualsevol mitjà ni premiades en un altre concurs.

Per a la presentació de la sol·licitud, tindrà com a data límit d’enviament d’originals fins a les 23.59 h del 20 de març de 2024. I s’haurà de remetre al correu electrònic laprimitivasetabense@gmail.com.

Es concediran dos premis: el primer Kapitalia Immobiliària, premiat amb 1.000 euros i el segon premi Aulavirtualmúsica, premiat amb 500 euros.

Tota la informació sobre les bases del concurs en: www.laprimitivasetabense.com

ALTRES NOTÍCIES