Al Compàs rep el premi de la primera Gala de la Música de l’Horta Nord

COMPARTIR:

La redacció d’Al Compàs està d’enhorabona. El mitjà digital de referència de les societats musicals de la Comunitat Valenciana rebrà el premi en la categoria de Suport a la Música – Mitjà de comunicacio durant la I Gala de la Música que organitza la comarca de l’Horta Nord de la FSMCV, que tindrà lloc el proper dissabte, 27 de gener, a les 19 hores, a l’Auditori de Rafelbunyol.

Allí, Al Compàs compartirà reconeixement amb músics, directors, directius, personalitats de l’àmbit cultural, social, polític i institucions que aposten decididament per mantenir, impulsar i desenvolupar la cultura musical valenciana.

«És un honor rebre este reconeixement per a un mitjà que va nàixer amb la vocació divulgativa i de difusió de les nostres societats musicals. En poc més d’un any hem fet molts avanços quant a la difusió i diversitat de continguts i amb este esperit continua treballant la redacció d’Al Compàs», apunta la presidenta de FSMCV, Daniela González.

L’equip de redacció d’Al Compàs vol agrair a totes les societats musicals de l’Horta Nord el reconeixement d’esta primera Gala de la Música, mantenint el compromís d’informar amb una mirada fresca, rigorosa i divulgativa de tot el que ocorre a este gran col·lectiu.

ALTRES NOTÍCIES