La Societat Musical La Paz convoca el VI Concurs de Composició Musical Sant Joan d’Alacant

COMPARTIR:

La Societat Musical La Paz ha convocat el VI Certamen de Composició Musical Sant Joan d’Alacant en la modalitat de pasdoble. Els treballs podran presentar-se fins a les 23.59 hores del 30 de juny de 2024 tal qual s’indica en les bases.

L’entitat musical, en col·laboració amb l’ajuntament de la vila de Sant Joan d’Alacant, aposta una vegada més pel talent jove en pro de l’ampliació del patrimoni musical del municipi.

L’obra guanyadora, que portarà com a títol 75 aniversario Reinas del Cristo, serà triada per un jurat popular en el concert de festes que tindrà lloc el pròxim 30 d’agost. Amb este pasdoble s’homenatja la figura de la Reina del Crist en el seu 75 aniversari. El premi té una dotació econòmica de 4.000€. També el jurat fallarà un accèssit amb una dotació econòmica de 1.000€.

L’edició de les partitures i del posterior CD de la col·lecció Música per al Poble de Sant Joan, que inclourà la peça guanyadora, comptarà amb el segell editorial i discogràfic de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana: FSMCV-PRODUCCIONS i FSMCV-EDICIONS.

El material presentat a concurs ha de ser enviat, únicament per correu postal certificat. Tota la informació i bases en: www.musicasanjuan.com

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES