La Banda de Dénia llança dos cursos per al professorat musical

COMPARTIR:

Els professors de música exerceixen un paper fonamental en la formació dels seus estudiants, i comptar amb coneixements sòlids en tècniques de gravació de so els permetrà millorar la qualitat de les produccions musicals, facilitar l’anàlisi i l’avaluació d’interpretacions, i promoure la difusió del talent dels seus alumnes.

En este sentit, la Banda de Dénia ofereix dos cursos orientats al professorat musical. El productor Jaume Faraig imparteix el seu curs sobre tècniques de gravació de so per a professors de música els dies 20 i 21 de gener. Este curs brindarà als professors les eines i habilitats necessàries per a utilitzar de manera efectiva les tècniques de gravació de so en la seua pràctica pedagògica.

Per altra banda, la música i especialista Paola Anselmi imparteix seues jornades seguint la metodologia de música in Culla el  17 i  18 de febrer. ‘Música in Culla’ és una metodologia educativa relativa a l’aprenentatge musical –motriu– expressiu dels xiquets en l’etapa neonatal i preescolar.

Inscripció del curs de Jaume Faraig: https://forms.gle/tJQaSaiLZuRV6dxw9

Inscripció del curs de Paola Anselmi: https://forms.gle/GDuZ2fj1vufR3NiK8

ALTRES NOTÍCIES