L’Artística Manisense presenta el nou director de la banda simfònica en el Concert de Nadal

COMPARTIR:

La Banda Simfònica de L’Artística Manisense presentarà a Manuel Godoy com a nou director de la formació el pròxim dissabte 23 de desembre, amb motiu del Concert de Nadal.  La cita serà a les 19:00 hores a l’Auditori Germanies de Manises i s’interpretaran obres de Robert Jager, Leonard Bernstein, Hector Berlioz i Alfred Reed.

Manuel Godoy té una extensa experiència i trajectòria en el món de la direcció. Acumula premis internacionals a França, Espanya, Itàlia i Portugal, i ha sigut director convidat d’importants orquestres i bandes professionals com ara l’Orquestra de València, l’Orquestra de la Costa Atlàntica de Portugal, l’Orquestra Simfònica de Còrdova, l’Orquestra Simfònica de Portugal, la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, l’Orchestra d’Harmonie de la Police de París o les bandes municipals de Barcelona, la Corunya o Santiago de Compostel·la, entre d’altres.

Com a director titular, ha estat al capdavant de bandes com ara la de Camporrobles, Alboraig, Armonía de Montroi, Harmònica de Sant Antoni, SIUM de Montserrat i Santa Cecília d’Ador, amb les quals ha obtingut nombrosos premis nacionals i internacionals. També ha sigut director titular de l’Orquestra Simfònica de Tavernes de la Valldigna, amb la qual ha obtingut en 2023 el Primer Premi en el Concurs d’Orquestres Caixabank de la Comunitat Valenciana, així com el premi al millor director. Compagina la seua tasca com a director amb la de professor de música a l’IES Gregori Maians d’Oliva.

ALTRES NOTÍCIES