L’Ateneo Musical de Cullera acomiada 2023 amb el concert de la Pirri Jazz Band

COMPARTIR:

La Pirri Jazz Band conclou 2023 de l’Ateneo Musical amb un concert del Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera davant d’un Auditori Municipal ple de gom a gom.

Ningú es va voler perdre l’actuació de la Pirri Jazz Band este 17 de desembre en que interpretaren fins a set peces de jazz i unes nadales amb la col·laboració del Cor de l’Ateneo Musical.

Començaren amb Milestone, de Miles Davies, com a carta de presentació. Després de la introducció al concert de Dani Molina, director de l’agrupació, van interpretar The Girl from Ipanema, d’Antônio Carlos Jobim, i Chameleon, de Herbie Hancock, amb un solo de saxo del propi Dani Molina. Continuaren amb un blues, St. Louis Blues, de W. C. Handy, No Moon at all, de Red Evans & Dave Mann, amb la veu d’Àfrica Molina, i Route 66, de Bobby Troup. Per acabar la primera part, la Pirri Jazz Band va interpretar Caravan, de Duke Ellington.

A la segona part, la primera nadala va ser Have yourself a merry good Christmas amb la veu d’Àfrica Molina. Després, el Cor de l’Ateneo va interpretar Santa Nit mentre el Cor Infantil i part del Cor deixava a l’escenari unes veles. Per finalitzar, les tres agrupacions juntes van interpretar El trineu (Jingle Bells) i A Betlem me’n vull anar amb un toc de swing.

Christmas never gets old, Sant Josep fa bugada, 25 de desembre, fum, fum, fum i Desembre congelat van ser les peces amb les que les agrupacions de l’Ateneo Musical van desitjar un Bon Nadal a totes i tots els presents.

ALTRES NOTÍCIES