La Unió Musical de Moncada presenta el seu XVI Concert Solidari

COMPARTIR:

La Unión Musical de Moncada, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Moncada, organitza el XVI concert solidari Notes Solidàries 2023 per a col·laborar amb Càritas Parroquial Montcada el pròxim divendres 22 de desembre a les 22.30 hores, en el Centre Cultural Blasco Ibáñez. Comptaran amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montcada, l’Associació de Comerciants i els seus patrocinadors.

Les entrades tenen un donatiu de 3 euros. A més, s’ha habilitat una Fila 0 per a qualsevol persona interessada a col·laborar però que no desitge o no puga assistir de manera presencial al concert, també amb un donatiu de 3 euros. Tots els beneficis recaptats es destinaran a Càritas Parroquial Sant Jaume Apóstol de Moncada. Es podran adquirir les entrades tradicionals i les entrades Fila 0 en taquilla, en la Va unir Musical i en els comerços adherits a l’associació de comerciants de Montcada.

S’anima als socis, sòcies, veïns, veïnes i simpatitzants al fet que els acompanyen en este concert tan especial i que la vetlada siga profitosa.

ALTRES NOTÍCIES