FSMCV obri el termini per a presentar propostes a la direcció musical de les seues unitats artístiques

COMPARTIR:

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana obri el termini de recepció de propostes per a la direcció artística de la Jove Banda Simfònica i per a la direcció artística de la Banda Simfònica de Dones.

Les persones interessades poden enviar el seu Curriculum Vitae actualitzat i la seua proposta o projecte, indicant la unitat de destí preferida. El termini està obert fins el pròxim dia 31 de desembre de 2023, i les sol·licituds han d’enviar- se a la següent adreça: fsmcv@fsmcv.org.

Es valoraran aspectes com la vinculació activa de les i els aspirants al moviment bandístic o orquestral de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, estar inscrit o inscrita en el Fitxer de Persones Relacionades amb la Federació i l’alineació del CV del candidat o candidata amb les activitats de la Federació i els seus associats.

En este sentit, s’avaluarà que la proposta continga un projecte social, educatiu, cultural i artístic que represente al col·lectiu, així com els valors del voluntariat i professionalitat que comporta la realitat de les societats musicals. També es tindrà en compte a les persones que anteriorment a este anunci hagen fet arribar la seua proposta per a estos mateixos fins.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES