La FSMCV, CaixaBank i el IVC celebren la sisena edició del ‘Cicle de Concerts CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana’

COMPARTIR:

CaixaBank, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l’Institut Valencià de Cultura (IVC) llancen la sisena edició del ‘Cicle de concerts CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana’ dirigit a les societats musicals.

La nova temporada d’este circuit de concerts comença este cap de setmana i s’estendrà fins a maig de 2024 al llarg de tota la Comunitat Valenciana. Estarà protagonitzat per orquestres de societats musicals federades que van participar o van ser seleccionades en el ‘Concurs d’Orquestres CaixaBank’ 2022 i 2023.

La campanya compta amb un pressupost de 18.000 euros com a part del programa ‘CaixaBank Escolta València’, sufragat íntegrament per l’entitat financera. Cada orquestra participant en el cicle rebrà una ajuda econòmica de 1.500 euros per a l’organització del concert.

D’esta manera, el ‘Cicle de Concerts CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana’ renova l’impuls al moviment orquestral en el col·lectiu de les societats musicals, acostant este tipus de formacions a municipis de tota la Comunitat Valenciana, enriquint l’oferta cultural del territori.

La sisena edició del cicle comença dissabte que ve, 16 de desembre amb els concerts de la Societat Musical La Primitiva Setabense i la Unió Musical d’Alaquàs. Un dia després, diumenge 17, actuarà l’Ateneo Musical y de Enseñanza “Banda Primitiva” de Llíria. El programa es reprendrà en 2024 amb la Unió Musical de Llíria, el 26 de gener; el 24 de febrer actuarà la Unió Musical de Torrent i, el 23 de març, serà el torn del Centre Artístic Musical de Xàbia.

Per altra banda, la Sociedad Musical La Primitiva de Rafelbunyol actuarà el 27 d’abril, per a concloure el cicle amb una cita doble el 4 de maig, a càrrec de la Societat Musical L’Artística Manisense i la Sociedad Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera. Tots els concerts se celebraran als auditoris de les respectives societats musicals, amb entrada gratuïta per a tots els públics.

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES