La Unió Musical d’Albaida l’Aranya celebra el seu centenari amb una gala-concert en Honor a Santa Cecília

COMPARTIR:

La Unió Musical d’Albaida l’Aranya celebra enguany el seu Centenari com a Societat Musical, la qual cosa els ha motivat a preparar un tancament d’any amb un concert-gala que no segueix que realitzará un recorregut per la història de la humanitat relacionant-lo amb els cent anys d’existència de l’agrupació. Sentim història, sentim Aranya és el títol del programa.

El concert començarà amb una obra del seu director, Carlos Pellicer, Discurs, seguit d’un pasdoble de Fernando Tormo Ibañez, Unió Musical, que no podia faltar en el seu centenari. Estrenaran dos pasdobles dedicats al centenari de dos músics i compositors locals: Mario Roig Vila, Sentiment Aranya, i Cessar Roig Espí, 1923.

També interpretaran una obra del compositor Óscar Navarro, Libertadores, i conclouran amb el Rèquiem Simfònic, Simfonia núm. 7 de James Barnes. En la gala-concert, que tindrà lloc el 16 de desembre de 2023 en el Cinema Odeon d’Albaida a les 19.30 hores, l’agrupació rebrà la Medalla d’Or de la FSMCV pels seus cent anys d’existència.

ALTRES NOTÍCIES