L’Artística de Xiva presenta als nous membres de la banda simfònica en un concert molt especial

COMPARTIR:

Dissabte passat L’Artística de Xiva va celebrar una jornada especial plena de música en la qual es va presentar als músics que s’unien a la banda simfònica, seguint la tradició de Santa Cecília. 

A l’auditori de la Casa de la Música, veïnes i veïns, incloses les representants municipals amb l’alcaldessa Amparo Fort al capdavant, van assistir al concert de la Coral Virgen del Castillo. Després de l’actuació es va homenatjar components de la coral que ja han abandonat la formació.

Després va arribar el torn de l’Orquestra de Corda Maestro García Navarro, en un concert en el qual van ingressar com a nous components els violins Andrea Blega i Vera Godoy. 

Després d’això, es va dir als onze músics que ingressen en la banda simfònica: María Hernández, Paula Forner i Paula Gimeno, Adrián Sánchez, Emilio Rodrigo, Adrián García, Juan Rodrigo, Carlos Zanón, Hugo Buñuel, Daniel Buñuel i Sergio Rojas. 

Amb ells en l’escenari es va homenatjar a Miguel Pérez Ricarte, qui va ser director de la banda simfònica entre 2013 i 2015, i va morir l’any passat. La seua família va rebre el tribut de la societat musical i tot el municipi sobre l’escenari, abans d’un nou concert de la banda simfònica.

ALTRES NOTÍCIES