La Unión Musical y Artística de Sax es prepara per a Santa Cecília 2023

COMPARTIR:

El pròxim cap de setmana se celebraran alguns dels actes principals de Santa Cecília per a la UMA de Sax. Dissabte 18 de novembre a les 19.00 hores tindrà lloc un concert a càrrec de la Copacabana Sax Big Band i la banda d’educands. Este concert serà benèfic a favor de l’Associació Alacant per a la lluita contra el càncer (seu local Saix). Les entrades, que suposaran un donatiu de 3€, poden adquirir-se en Forn Avelina, Herbolari Flor del taronger, Associació contra el càncer i UMA de Sax.

En la primera part d’este concert actuarà la Copacabana Sax Big Band dirigida per Cristian Ripoll Juan, en la qual s’escoltaran: Copacabana, You make me feel so Young, Moonlight serenade, Beyond the sea, April in Paris i Cuban Pete.

La banda d’educands actuarà en la segona part sota la batuta del seu director titular Daniel Antolín Compañ, qui interpretaran: A Peque, Vulcano, The Tempest, Cantabile for winds, Excalibur, Los siete magníficos i Es Freus.

Diumenge 19 de novembre tindrà lloc la recollida de nous músics 2023, que començarà a les 09.30 hores des del local social. Seguidament, tindrà lloc l’Acte del Predicador, on els nous components portaran la imatge de la patrona fins a l’església La nostra Senyora de l’Asumpció. A les 12.00 hores començarà la Missa Major en honor a Santa Cecília. En acabar, de tornada en el local social, es farà lliurament de les lires de plata als nous integrants i tots els assistents podran disfrutar d’un vi d’honor.

ALTRES NOTÍCIES