Andrea Gasperin dirigeix el seu primer concert a l’Ateneu Musical de Cullera

COMPARTIR:

Ahir, diumenge 12 de novembre a l’Auditori Municipal, la Banda Simfònica va interpretar un concert per primera vegada amb la batuta d’Andrea Gasperin, el nou director titular de l’agrupació.

L’italià va ser nomenat nou director artístic de la societat el passat mes de juny, però no ha sigut fins a finals d’octubre que s’ha produït el canvi a la batuta de l’agrupació.
En la seua carrera, Andrea Gasperin ha sigut director titular de diverses bandes a Itàlia i a Holanda i director convidat tant en bandes com en orquestres professionals, com les Bandes Municipals de Barcelona, A Coruña, Santiago de Compostel·la; i orquestres simfòniques, tant per programes simfònics com per òperes, de l’Arena de Verona, Friuli Venezia-Giulia, Liegè, North Netherland Orkest i Teatre Bolshoi entre altres.

També va participar al concert la Banda Jove que, dirigida per Dunia Pérez, va interpretar Suspiros de España (Antonio Álvarez), Salvanel (Federico Agnello) i Abu Simbel (Ferrer Ferran). A la segona part, la Banda Simfònica interpretà Amunt Pirris (Ferrer Ferran), Huntingtower (Ottorino Respighi) i Atenea (Ferrer Ferran).

ALTRES NOTÍCIES

ALTRES NOTÍCIES