Més de 700 intèrprets omplin de música Teulada després d’una Assemblea General de rècord per a la FSMCV

COMPARTIR:

Van participar 23 formacions de tota la Marina Alta, amb la banda juvenil de l’Agrupació Musical Cultural de Teulada al capdavant, com a amfitriona de la celebració. La desfilada de 736 músics pels carrers més emblemàtics de Teulada posava punt i final a una jornada de rècord per a la FSMCV, després d’una Assemblea General amb una participació multitudinària.

«Les bandes de la comarca es van bolcar amb l’acte, l’organització i el desenvolupament de tota la jornada van ser perfectes», explica el president comarcal de FSMCV a la Marina Alta, Manuel Berenguer.

En la Plaça de l’Ajuntament de la localitat es van congregar els centenars d’intèrprets de tota la comarca. Després dels parlaments institucionals, va arribar el colofó musical: el pasdoble Teulada en fiestas interpretat per les 23 bandes a l’uníson i dirigit pel propi compositor de la peça, Salvador Chulià. 

Només quedava celebrar la fita fins a la matinada, amb un sopar popular i una revetla que també servia com a punt i final als actes que han commemorat el 50 aniversari de l’Agrupació Musical Cultural de Teulada. 

«Acabem estes celebracions amb el cor ple d’emocions per tota la participació de les societats musicals i de la gent que ens ha acompanyat en aquest aniversari», apunta el president de la societat musical, Héctor Andrés.

ALTRES NOTÍCIES