La SM La Barraca d’Aigües Vives porta a les taules la vida del creador de ‘Paquito el Chocolatero’

COMPARTIR:

El passat dissabte 28 d’octubre, a Cocentaina, es va estrenar l’obra teatral Paquito el Chocolatero, dedicada a la vida de Gustavo Pascual Falcó, compositor del famós pasdoble. La banda de la Societat Musical La Barraca d’Aigües Vives va posar el toc musical en directe a esta representació interpretant obres del compositor com El bequetero o la mateixa Paquito el Chocolatero entre d’altres.

També es va fer estrena d’algunes obres de Gustavo Pascual Falcó, com Vida mia, obra que mai s’havia interpretat, i a través dels músics de la societat musical els fills del compositor, Carmen i Gustavo, l’escoltaren per primera vegada, després de set anys d’haver-se trobat les partitures a un calaix.

Este ha sigut un projecte impulsat pels directors de la Societat Musical La Barraca d’Aigües Vives, Agustí Martínez Caballero i Joaquin Ramón Cardona Carbonell, juntament amb els músics de l’agrupació. En el projecte s’han implicat Tyrsova Producciones, el director Xavi Lauder, Malú Carrió i l’elenc format per Iván Cervera, Manel Palazón, Inés Coronado, Jordi Lexi i Vicente Aparicio.

ALTRES NOTÍCIES