Estos són els Premis Euterpe-Ángel Asunción de 2023

COMPARTIR:

Els Premis Euterpe – Ángel Asunción són concedits per la FSMCV per a reconéixer a persones, entitats i iniciatives que destaquen en l’art musical, bandístic o orquestral, així com en altres manifestacions musicals d’interés. A partir d’esta edició, a més, la denominació dels premis inclou el nom de l’històric president i membre fundador de la Federació com a homenatge pòstum.

Els Premis Euterpe – Ángel Asunción 2023 són:

  • A la dedicació a la seua societat musical: José Gimeno Gil (Sociedad Musical Centre Eslava de Albuixech), Manuel Sanchis Jordà (Unió Musical de Muro) i Bartolomé Catalá Salines (Centre Artístic Musical de Xàbia).
  • A la participació federal: Agrupació Artística Musical de Dénia.
  • A la inclusió social en les societats musicals: Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria.
  • A la institució o empresa, pública o privada: Ajuntament d’Alginet.
  • Premi extraordinari: Paco Roca; Fundación Vicky Foods de la Comunitat Valenciana; i Mapfre España Compañía de Seguros y Reaseguros, S.A.

Els guardons van ser anunciats amb motiu de la 55 Assemblea General de FSMCV, celebrada este mes de novembre a Teulada Moraira. La cerimònia de lliurament es realitzarà el 22 de novembre en el Palau de la Generalitat, presidida pel President de la Generalitat, Carlos Mazón.

ALTRES NOTÍCIES