La SM de la Llosa de Ranes presenta la seua intensa agenda per Santa Cecília 

COMPARTIR:

La Societat Musical de La Llosa de Ranes prepara una vibrant programació en honor a Santa Cecília. Enguany, les celebracions es desplegaran al llarg de diverses setmanes, oferint una varietat d’esdeveniments per a tot el municipi.

La festa començarà el 5 de novembre amb un gest solidari, ja que la banda de música col·laborarà en la Carrera Contra el Càncer, acompanyant l’eixida dels participants amb pasdobles, un autèntic tribut a la música com a font d’esperança.

L’11 de novembre arribarà l’actuació especial, gràcies a la col·laboració de la Fundació Sanganxa i l’Ajuntament: el grup*Artistes del Gremi omplirà la Plaça Major del poble amb la seua música a les 12:45 hores. A la vesprada, els membres de la banda tindran l’oportunitat d’aprendre més sobre este grup i la seua experiència en una xarrada exclusiva. Després de la xarrada, es compartirà un berenar i començarà el ‘Primer Campionat de Ping-pong de la SM de la Llosa de Ranes’.

El 18 de novembre la festa continuarà amb un esmorzar compartit, un campionat de pàdel, futbol sala i sessions de zumba, oferint diversió esportiva i activitats per a tots els gustos. El dia culminarà amb un dinar de germanor.

El 19 de novembre se celebrarà el cercaviles per a recollir els nous membres que entren a la banda: Daniel Giner Tortosa amb el trombó, Marta Giner Ramón amb la flauta i Noa Heredia Mena amb el clarinet s’uniran a la gran família musical. A continuació, es realitzarà una missa a l’església del poble en honor a Santa Cecilia i el dia es tancarà amb un menjar de benvinguda als nous músics.

El següent cap de setmana, 25 de novembre, tindrà lloc el concert de Santa Cecília a l’auditori Mestre Vicent Tortosa a les 18.30 hores, amb una actuació especial de Mauro Martins.

ALTRES NOTÍCIES