Oberta la convocatòria del Concurs de Composició de Pasdoble per a Dones Compositores de Cosomuval

COMPARTIR:

La Coordinadora de Societats Musicals de València manté obertes las bases del Concurs de Composició de Pasdoble per a Dones Compositores, una iniciativa que pretén donar visibilitat al treball de les dones en l’àmbit de la música de banda i, en concret, en el de la composició.

El Concurs forma part del projecte d’igualtat que la Coordinadora està desenvolupant en 2023 sota el lema «Juntes sonem millor» i que inclou també un cicle de concerts de dones que tindrà lloc durant l’últim trimestre de l’any i compta amb la col·laboració de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Vivenda de la Generalitat Valenciana.

Les compositores interessades en participar hauran de lliurar els seus originals fins el pròxim 1 de desembre. Finalitzat este termini, un jurat tècnic paritari serà l’encarregat de determinar la peça guanyadora i atorgar l’únic premi establert i que té una quantia de de 1500 euros.

La Coordinadora a més, es compromet a facilitar les partitures del pasdoble a les 26 societats musicals que formen part de l’entitat per a contribuir a la seua difusió així com a totes aquelles bandes que així ho sol·liciten.

Les bases del Concurs i els detalls de la convocatòria es poden consultar en la web de la
Coordinadora
.

ALTRES NOTÍCIES