La Coordinadora de Societats Musicals de València celebra en el Palau de la Música el seu 40 aniversari

COMPARTIR:

La Coordinadora de Societats Musicals de València continua celebrant el seu 40 aniversari i ho fa en el Palau de la Música de València, que ha obert les seues portes fa uns dies després d’un llarg període d’inactivitat. Un espai molt especial per a les agrupacions i músics de la ciutat que acollirà dos esdeveniments musicals de gran importància amb els quals es completa la programació desenvolupada al llarg de 2023 per a commemorar aquest aniversari: el concert de la Banda de la Coordinadora i el Festival d’Orquestres.

El diumenge 29 d’octubre a les 11 i mitja del matí l’escenari de la Sala Iturbi serà ocupat per 130 músics pertanyents a les 26 bandes que formen la Coordinadora per a oferir un gran concert sota la direcció de Carlos Garcés que ha configurat un programa compost per música de compositors valencians, incloent l’estrena absoluta d’una composició de Carlos Valles i la interpretació de La venta de los gatos, coincidint amb la commemoració del 150 aniversari del naixement del mestre José Serrano.

El concert s’iniciarà amb Obertura Valenciana, de Carlos Valles, per a continuar amb Vasa, de José Suñer; Breath, de Saül Gómez Soler; l’Intermedi de La venta de los gatos de José Serrano i Poema sanférmico, de José Vicente Egea Insa.

Amb aquest repertori “volem posar en valor el treball dels compositors valencians actuals, molts d’ells tot un referent en el panorama internacional de la música per a vent, tan característica de la nostra terra. Compositors joves i consolidats i uns altres, com el cas de Carlos Valles, que estan fent camí en aquest àmbit de la cultura musical”, assegura Miguel Hernández, president de la Coordinadora.

ALTRES NOTÍCIES