Xiva finalitza amb música les festes en honor a la Verge del Castell

COMPARTIR:

La música ha sigut protagonista en les festes de Xiva dedicades a la seua patrona, la Verge del Castell.  El dissabte 16 de setembre, el Teatro Astoria va acollir, en un auditori replet, el concert que tots els anys l’Ajuntament ofereix en honor a la Verge i que és esperat amb expectació.

Al recital van acudir l’alcalde de Macastre, Vicente Montó; el vicepresident de la Federació Valenciana de Societats Musicals i president comarcal de la Foia de Bunyol-Xiva, Ricardo Sales; l’alcaldessa de Xiva, Amparo Fort, i l’equip de govern del consistori; a més dels presidents de les societats musicals participants i la Clavària al costat de la Cort d’Honor.

L’Orquesta de Pulso y Púa Villa de Chiva va interpretar un programa que va incloure peces compostes pel propi director de la formació, Francisco Abellán, basades en versos de Manuel Sánchez Senén, conegut a Xiva com ‘El Tío Senén’.

En la segona part, la Banda Sinfónica de la Sociedad Musical La Artística de Chiva va ocupar l’estrada del Teatro Astoria per a oferir un recital que va culminar amb l’himne Salve Chiva d’Abelardo Alonso i l’Himne  Regional Valencià de José Serrano.

ALTRES NOTÍCIES