Una banda de dibuixos animats: L’Artística de Xiva desfila a Disneyland París

COMPARTIR:

El mes de gener passat la directiva de la Sociedad Musical La Artística de Chiva va rebre un comunicat de la direcció del parc Disneyland París informant-los que havien sigut seleccionats per a participar en el seu programa Disney Permorming Arts, responent a la sol·licitud que havia formulat la directiva.

Este mes de juliol 76 músics i 74 acompanyants van marxar a França, on van realitzar una primera parada en Poitiers i el seu parc Futuroscope. L’endemà van continuar per la Vall del Loira, on van visitar el Castell de Chambord, abans d’arribar a Paris el mateix 14 de juliol, dia de la Festa Nacional al país gal.

Finalment, el diumenge 16 de juliol l’expedició va arribar a Disneyland Paris, on van disfrutar de les atraccions i van realitzar la desfilada, transmesa en directe per les xarxes socials de la societat musical.

Durant la desfilada, La Artística de Chiva, encapçalada pel seu director Vicente Reche Ruiz, va interpretar obres com España cañí, El tío Ramón, El torico de Chiva, Tercio de Quites i Paquito el Chocolatero. Els aplaudiments del nombrós públic que omplia el parc no van decaure durant la desfilada que va recórrer tot el recinte.

ALTRES NOTÍCIES