Bunyol es prepara per a disfrutar del tradicional concert ’Mano a mano’ entre les seues dos bandes 

COMPARTIR:

La població de Bunyol es prepara per a disfrutar de l’edició 48 del concert ‘Mano a mano’ entre els seus dos reconegudes bandes de música. Serà a l’auditori municipal a l’aire lliure del passeig de Sant Lluís el pròxim 19 d’agost a partir de les 22.30 hores. 

La banda simfònica del Centro Instructivo Musical La Armónica, dirigida per Saül Gómez, serà la primera a actuar enguany per al programa de la qual ja treballa i que s’iniciarà amb el Concert per a Orquestra, de Béla Bartók, amb transcripció per a banda de Simon Scheiwiller; i es tancarà amb la Primera Simfonia. Stones and sea, del mateix Saül Gómez. 

Per part seua, la Sociedad Musical La Artística serà la segona a actuar conduïda per Mario Ortuño i posarà en faristol sota el títol de Voces del mañana un programa que s’iniciarà amb l’obra per encàrrec Arlequín d’Ernesto Aurignac; per a continuar amb Taxi, d’Enrique Hernándis; i tancarà el concert amb Second Symphony ‘Voices’, del compositor estatunidenc James Stephenson. 

L’Ajuntament de Bunyol i les dos societats musicals han decidit que en esta edició la Presidència d’Honor recaiga en el músic i compositor nascut en Brunssum (Països Baixos), Björn Bus, que actualment dirigeix el certamen internacional World Music Contest de Kerkrade. 

La seu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha sigut l’escenari triat per a dur a terme la presentació del tradicional concert. La presidenta de la FSMCV, Daniela González, ha destacat que estem «davant un dels actes més esperats entre tot el col·lectiu de les societats musicals». «Crec que és un luxe poder tindre un ‘Mano a mano’ en la nostra Comunitat i que a més siga a Bunyol», ha afegit. 

En a l’acte també han participat el diputat provincial Francisco Teruel en representació de la Diputació de València; l’alcaldessa de Bunyol, Virginia Sanz; al costat dels presidents de les dos societats musicals protagonistes i els directors de les seues formacions artístiques.

ALTRES NOTÍCIES