El Centre Artístic Cultural Verge de la Pau d’Agost guanya la Secció Segona del 135 Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València

COMPARTIR:

El Centre Artístic Cultural Verge de la Pau d’Agost d’Alacant, amb la direcció de José Vicente Algado Climent, i amb un total de 322,5 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Segona del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2023, que es desenvolupa a l’Auditori de Les Arts. La Sociedade Musical de Pevidém de Portugal, ha quedat en segona posició amb 303,5 punts, mentre que l’Agrupació Musical d’Agullent de València ha ocupat el tercer lloc amb 281,5 punts.

Les obres obligades que han interpretat totes les bandes d’esta secció han sigut With Heart and Voice de David R. Gillingham i la Jota de ballet Sorolla de Juanjo Colomer, en commemoració del centenari de la mort de Joaquín Sorolla.

L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha estat l’Ensemble de Flautas de València, dirigida per José Carlos Hernández Alarcón. La dotació dels premis per a la Segona Secció són de 4.000 euros per a la guanyadora, 2.000 euros per a la segona i 1.500 euros per a la tercera.

Dissabte 15, a les 17.00 hores hi participaran en la Secció Primera, per ordre d’actuació la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol, l’Associação Recreativa e Musical Amigos da Branca de Portugal i la Societat Filharmònica Alteanense.

El públic té l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen www.cibm-valencia.com.

ALTRES NOTÍCIES