La Societat Unió Musical de Polop de la Marina d’Alacant guanya la Secció Tercera del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2023

COMPARTIR:

La Societat Unió Musical de Polop de la Marina d’Alacant, amb la direcció de José Vicente Algado Climent, i amb un total de 317,5 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Tercera del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2023, que es desenvolupa a Les Arts. La Banda Sinfónica Especial Escuela de Música de Bello de Colòmbia,  ha quedat en segona posició amb 290 punts, mentre que la Unió Musical d’Algímia de València ha ocupat el tercer lloc amb 271 punts.

Les obres obligades que han interpretat totes les bandes d’esta secció han sigut Impulse Engine de Carolyn Bremer i El Baile de Luis Alonso de Gerónimo Giménez amb arranjaments de José Luis Represas, en commemoració del centenari de la mort del compositor.

L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha estat la Brass Band ESMAR de València, dirigida per Luis Gimeno Pérez, que ha comptat amb la participació del trompeta Rubén Marqués. La dotació dels premis per a la Tercera Secció són de 3.000 euros per a la guanyadora, 1.500 euros per a la segona i 1.000 euros per a la tercera.

Demà dijous concursaran en la Secció Segona, per ordre d’actuació, l’Associació Banda de Música de Manacor (Illes Balears), Centre Artístic Cultural Verge de la Pau d’Agost, Agrupació Musical d’Agullent i Sociedade Musical de Pevidém (Portugal).

El públic té l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen www.cibm-valencia.com.

ALTRES NOTÍCIES