Cinc plans amb les nostres societats musicals que no et pots perdre este estiu 

COMPARTIR:

Per molt que et bombardegen totes les plataformes de streaming, la teua millor amiga i les discomòbils amb les cançons que has d’escoltar este estiu, hi ha una playlist atemporal que porta sonant en els teus millors moments de felicitat al sol tota la teua vida. Eixa banda sonora l’interpreten les nostres societats musicals en places, carrers, parcs o (refrescants) auditoris. En Al Compàs et llancem cinc plans perquè no perdes el ritme estos mesos.

Els concerts de ‘Músics amb D.O.’ en indrets extraordinaris: La iniciativa de Turisme CV i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana celebra la quarta edició amb 25 concerts de llarg a llarg de les nostres comarques, protagonitzats per societats musicals en llocs emblemàtics dels municipis seleccionats. Consulta el calendari, segur que trobes algun a prop!

Les Activitats Comarcals: La campanya d’Activitats Comarcals de la FSMCV compleix 25 anys vertebrant amb música la Comunitat Valenciana. Enguany, trobaràs més de cinquanta propostes com tallers, concerts, seminaris i concursos que involucren a les agrupacions de centenars de municipis i són obertes al públic. Tens al teu abast un calendari complet d’activitats!

Els concerts de la Campanya d’Intercanvis: La XX edició d’esta iniciativa recorre tota la geografia valenciana durant més de quatre mesos. El format serà el que ha consagrat l’èxit d’este model: una societat musical organitza un concert en el qual convida a una altra agrupació. El concert conjunt té una rèplica a casa de l’organització que va ser convidada en primer terme. Vaja, concerts d’anada i tornada que enguany superaran el miler.

La Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV: Cal esperar fins a final de l’estiu (però l’espera pagarà la pena!) per a veure en acció a la Jove Orquestra Simfònica, la qual encetarà la seua gira nacional a setembre amb un concert a la Comunitat Valenciana. Estigues atent als nostres canals i t’informarem amb detall.

Disfruta de les festes amb la banda del teu municipi: El millor pla de tots els plans. Ix al carrer i deixa’t portar per desfilades, concerts i certàmens que totes les societats musicals han planejat per a este estiu. Eixa banda, ja ho advertim, és en realitat la banda sonora de les nostres vides. En la nostra agenda, a més, et tirem un cable perquè estigues informat de com sona l’estiu en la teua localitat.

ALTRES NOTÍCIES