La Lira Saguntina participa en el Festival de Guitarra Mestre Joaquín Rodrigo de Quartell

COMPARTIR:

El porxim divendres, 30 de juny, a les 20h a l’Auditori de Quartell, dins del Festival de Guitarra de Quartell, se celebra el concert de l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina acompanyant als guitarristes Thu Li i Jonathan Parkin, amb la direcció de Ramón Zacarías Cerdà Ramón.

El Festival de guitarra de Quartell Mestre Joaquín Rodrigo se celebra des de 2015 per iniciativa d’Alfred Feenstra amb el propòsit d’homenatjar la figura de Joaquin Rodrigo, amb arrels a La Vall de Segó, i més concretament a Quartell. Ja consolidat, enguany se celebra la seua novena edició, i s’ha convertit en un referent cultural del Camp de Morvedre.

El programa estarà integrat per tres obres del propi director del festival, Alfred Feenstra, orquestrades per Enrique Roel: Romance en LimaDeseo volar contigo y En el espíritu del maestro Rodrigo, amb la participació solista de Thu Li i Jonathan Parkin. El concert continuarà amb la interpretació en solitari de l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina de la Simfonia en Re Major Op. 18. Núm 4 de Johann Christian Bach. Per a finalitzar el concert, i al costat de la guitarrista Thu Li, es podrà gaudir del Concert  per a guitarra i orquestra Op. 56 de Francesco Molino.

ALTRES NOTÍCIES