Jarafuel reunix els joves músics de la Vall d’Aiora

COMPARTIR:

Desenes de joves músics de totes les societats musicals de la Vall d’Aiora es van concentrar dissabte passat a Jarafuel, en una jornada que forma part de la XXIII edició del programa d’Activitats Comarcals de la FSMCV

Durant la vesprada, els educands de la comarca es van reunir en l’edifici de l’ajuntament del municipi. Allí van rebre la benvinguda del president provincial de la FSMCV, Joan Bocanegra, la presidenta comarcal, Elvira Piera, i el president amfitrió, Fernando Garijo. A la jornada van assistir també diferents autoritats municipals de la comarca: l’alcalde de Jarafuel, Fernando García; l’alcalde de Jalance, José Carlos Poveda Gabaldón; l’alcalde de Zarra, Raúl Rubio; la regidora de cultura de Jarafuel, Sandra Cuevas; i la regidora de cultura d’Ayora, Ángeles Quilez.

La jornada va començar amb una desfilada pels carrers de Jarafuel que va culminar en la Glorieta, on després dels discursos i el lliurament d’obsequis als assistents, la jornada va finalitzar amb la interpretació coral de Paquito el Chocolatero i un berenar de fraternitat per als participants. 

Les societats musicals que van conformar la jornada van ser: l’Ateneo Musical de Cortes de Pallás, l’Entidad Musical Maestro Serrano de Cofrentes, la Unión Musical de Jalance, la Filarmónica de Jarafuel, la Sociedad Musical San Blas de Teresa de Cofrentes, la Sociedad Musical Santa Ana de Zarra i la Sociedad Musical Ayorense.

«Esta activitat la realitzem cada any en una població diferent i l’objectiu és que els nostres joves es coneguen i el poble disfrute de l’alegria de vore’ls desfilar amb el seu instrument i la pancarta del seu municipi. La música ens unix i crea un vincle molt important, és com formar part d’una família amb la qual pots comptar sempre. Les bandes fan poble», explica Elvira Piera, presidenta comarcal de FSMCV.

ALTRES NOTÍCIES