Un dia de música a la Marjal per a prendre consciència sobre el medi ambiente

COMPARTIR:

La FSMCV Camp de Morvedre, acollint-se al programa d’Activitats Comarcals de la FSMCV, va realitzar dissabte passat 10 de juny una activitat titulada Música a la Marjal al Camp de Morvedre. La jornada va donar principi amb una xarrada de conscienciació mig ambiental i un passeig per la marjal d’Almenara-Almardà Sagunt, impartida pels voluntaris d’acció ecologista Agro.

Després del passeig, es va realitzar un taller de percussió corporal i un altre de batucada a càrrec dels professors David Meseguer i Raúl Doménech. L’activitat va finalitzar amb una actuació conjunta de tots els alumnes participants, així com d’alguns pares que es van voler sumar. L’activitat va comptar amb la presència de la presidenta de la FSMCV, Daniela González, així com al vicepresident artístic Manuel Muñoz.

«Va resultar una activitat molt encertada i nova, en les societats musicals no sols s’ensenya música, s’ensenyen i transmeten multitud de valors, i on no ha de faltar el conscienciar al nostre col·lectiu de la importància de cuidar el nostre medi ambient», apunta Fina Gómez, presidenta comarcal de FSMCV.

En l’activitat participaren la Societat Músico-Cultural d’Albalat dels Tarongers, l’Associació Musical Alfara de la Baronia, l’Agrupació Músico-Cultural d’Algar de Palancia, la Unió Musical d’Algímia, la Societat Musical de Canet d’en Berenguer, la Unió Musical Cultural d’Estivella, la Societat Joventut Musical de Faura, la Joventut Musical Verge de l’Estrella de Gilet, la Unió Musical Petresana, la Societat Joventut Musical de Quart de les Valls, la Societat Unió Musical de Quartell, la Societat Musical Lira Saguntina i la Unió Musical Porteña.

ALTRES NOTÍCIES